seg i absolut hela huvudet!

Hejsan alla fina o rara!

Det blir inte så mycket att skriva just nu.. jag är helt slut i hjärnan, jag orkar verkligen ingentiung just nu! jag tar och lägger upp lite bilder ifrån helgen.




Och sen så köpte jag detta URsnygga tävlingstäcke till Bonsei

Med hans namn inboderat. (Y)


Nu ska jag "ångesta" mig lite till innan jag väljer gymnasium som jag trodde jag visste vad jag skulle välja  ;) hejdå //Amanda


Rosor är röda violer är blå...

Hejsan! Ja, det har varit fullt upp denna helgen som ni kanske märker... Och det hjälper inte av att min dator har dampat sönder heller. Fast nu är jag pågång igen, eller ja, imorgon blir det nog ett bättre inlägg, nu är det snart sovdax och jag känner mig som en död varelse, typ feber..? nej jag hatar att vara sjuk och det är precis de jag kommer att bli.. Ja så nu måste jag sova! Godnatt alla fina! //Amanda

När solen har gått ner

Hej igen. Har dagen varit bra?

Här kommer lite fina bilder på våra tröjor. (Y)




Haha erkänn coola! Grön-svart liksom, hehe. Fast dock synd att texten blev så liten på framsidan. det står massa roliga citat som människor i klassen sagt under våra 9 år tillsammans. Gud, tiden går verkligen snabbt!

Ja, ja. Nu har solen i alla fall gått ner, jag har gjort klart no'n, spanska provet nu är det bara matte kvar och nästa vecka etologi prov och so"prov", Japp imorgon har jag non studiedag. skönt!

Haha, fint.. ellerhur!


Puss och kram!

//Amanda

I himlen finns inga hjältar

Yalla yallo!

Här sitter jag med Saga på so-lektionen och skriver ner begrepp från världskrigen och lyssnar på "jättebra" musik i våra nya as coola skoltröjor. Haha, texten på framsidan blev lite liten men det funkar. Baksidan blev däremot super. Fast nu när vi fick dem kom vi på att vi glömt skriva skolans logga, hehe.
Jag lägger upp lite bilder på den senare. Jag har ingen sladd här och min mobil dog just. Skit också!
Imorgon blir de GHS med fina Ellinor, jag antar att jag lär träffa massvis med andra som jag känner också så roligt blir det. Jag hade tänkt köpa ett fint nytt flice-täcke till in fina "lilla" häst. sedan så blir det säkert fler saker, hehe.
nä, nu måste jag koncentrera mig. (Y)
Kramar på er!
//Amanda

23 Februari 2011

Hej igen!

Hur är det med er? Hoppas att ni mår bra och allt så.

Nu har jag fått veta att våra skoltröjor har kommit med vårat eget disignat tryck. Underbart! får se om vi får dem imorgon, isånna fall kommer det självklart bilder!

Nu är det snart dags att sova, jag går ju upp så himla tidigt! Haha.

Idag kände jag även Salzas valpar sparka genom magen! såååå spännande! Inte långt kvar nu!

Bjuder på en liten bild ifrån när hon var valp.



Godnatt på er alla fina!

//Amanda

Sol/jordgubbar men varför denna kyla!

Idag har det verkligen sett ut som sommar om man kollat ut. Jag passade på att köpa svindyra jordgubbar bara för att förstärka sommar-känslorna. Jag vill verkligen ha sommar nu, så att man slipper jackor o vantar och istället gå i shorts och klackar/sandaler. Det vore ju underbart, men istället sitter man inne (för att det är så fruktansvärt kallt ute) och pluggar. Det känns inte så himla bra. Eller vad säger ni? 

Ja, ja, den tiden kommer så småningom den med. (Y) Nu måste jag plugga plugga plugga

Hoppas ni haft en bra dag?

Puss och kram på er!

//Amanda


22 Februari 2011

Hejsan!

Jag kan bara säga så här.. Jag är syperdyperstressad just nu, jag har massa saker som jag måste göra som jag inte hinner med! Så det blir bara ett litet kort inlägg nu och så får jag ta mig tid och lägga upp fina bilder, tränings tips som jag hittat som är kanonbra och massa kuliga saker.

Puss och kram

//Amanda




Trött

Gud vad jag är trött! Det är nog snart dags att fixa sig för sängen. men först ska jag kolla klart på Mordern famely, på tv400. Den är ganska dålig faktiskt.. haha! kanske man ska tjuvkolla lite på big brothers också bara för att det är så otroligt "töntigt" program enligt mig.

Till en helt annan sak..Jag var ute och gick en liten promenad med några kompisar och det är helt sjukt vad det blåser idag! jag vill ha sommar, värme och sol nu! 

Kallt och fyigt!


Varmt och underbart!


Aja Godnatt sov sött alla!

kramar

//Amanda

Back to real life

Heej alla fina!

Första dagen i skolan efter lovet. Segt! Men det var en ganska slapp dag, härligt att få träffa alla. Imorgon har vi bara två lektioner varav en är ett "studie besök".

Nä nu ska jag ta o plugga lite spanska. bloggar lite senare.

Här är lite fina bilder ifrån HK lektionen. (Y)

Snygga Astrid




Hilda och Julia


pussar och kramar

//Amanda



20 Februari

Hejsan! Idag har det verkligen varit fullt upp här på gården, staket bygge, ridning av två hästar och timmvis av skvaller. Jag har inte orkat starta datorn så det blir mobilblogg, just nu sitter jag och masserar Salza. Hon har gått upp 5 kilo nu och det är bara 15 dagar kvar tills beräknad tid att föda vallparna. Spännande! Puss och kram // Amanda

Föresten

Jag har fortfarande inte lyckats orka fixa designen, den gör inte riktigt som jag vill, men jag lovar att fixa det snart.

Kramar!

//Amanda

19 Februari 2010

Tjaba tjena!

Hemma ifrån en lång dag i stan med Julia. Fick köpt massa fina örhängen från HM och ett par jeans från Cubus. Sedan har vi sprungit runt i varenda skoaffär som finns för att hitta ett par skor som jag hittade häromdan på Scorett men dem var tydligen slut.. "suck" Aja då blir det om man väntar förlägne på rean.. Julia fick köpt en mascara, haha... hon hade shoppat lös på alla pengarna på Gekås tidigare i veckan..  

Vi avslutade med lite bio, vi såg på "livet efter detta" jag kan inte säga att det var den bästa filmen jag har sett men den var helt okej. Sorglig var den men väldigt seg.


Fina Julia, kanske inte världens bästa kort men ändå (Y)


Göteborgs billigaste skoaffär. Ligger på kungsgatan ungefär mittemott MQ in i en liten "gränd" "I love paris" heter den.


Godnatt på er!

Pussar och kramar

//Amanda

Mobilblogg

Hejsan! ' Nu är jag på väg in till stan för att träffa Julia fika lite kolla i affärer och ha roligt. Haha! Uppdaterar med bilder och sådant senare. ' Kramar!

The Notebook

Hellu igen!

Jag sitter här och lipar över filmen "The notebook" (dagboken jag sökte dig och fann mitt hjärta) en så himmla underbar film! Det känns som att jag skulle kunna sitta och titta på den 15 gånger irad och fortfarande bli lika rörd av den.

Jag bjuder på lite underbara bilder.

                                             

                                    


Godnatt på er!

Kramar

//Amanda

18 Februari 2011

Tjosan!

Hoppas ni mår bra? Det gör iallafall jag. Det är ju fredag!

Nu när Ellinor är påväg till Stockholm sitter jag och kollar på Disney Channel. haha (Y)

Träningen idag gick toppen. Anna va så glad. Hon blir verkligen det när det går fammåt för mig och Bonsei. Imorgon så får han stå. "Träningsledig" Jag ska in till stan och träffa Julia som jag bloggade om tidigare i veckan. Vi ska shoppa loss och sedan förhoppningsvis avsluta dagen med en biofilm. Mysigt mysigt.






Dax för lite massage. Haha! (Y)



Nu ska jag ha en mysig hemmakväll, ni får ha en underbar kväll! uppdaterar kanske senare.

Kramar!

//Amanda



Chill med Ellie

Hejsan!

Jag sitter här i soffan med underbara Ellinor och kollar på film och äter choklad, chips och dricker flädersaft. Ojoj det är absolut ingen nyttig mat men ibland måste man få unna sig.

Imorgon bitti blir det träning för min tränare Anna. Tidigt. Bonsei var lite halft galen idag så vi får se hur det går imorgon. Aja.

Godnatt alla!

Pussar och kramar

// Amanda

17 Februari 2011

Hellu!

Hoppas ni alla har haft en skön morgon. Själv har jag varit på ett djursjukhus som jag skrev förut idag. Det var inget allvarligt med honom men det är ju alltid bäst att ta det säkra före det osäkra. Han har iallafall fått smärtstillande nu och är nästan helt som vanligt. (Y)

Snart
ska jag ta mig upp ur soffan och få på mig träningskläderna. Först ska jag kolla klart på "Harry Potter". Haha! Ellie kommer runt 19-tiden. Mysigt!

Uppdaterar mer senare.

Kramar!

// Amanda


6 steg för att undvika mensverk



 1.  Kom ihåg att ta värktabletten innan värken uppstår. Det är lite olika från person till person vilken värktablett som är bäst, men för mig funkar absolut ibumetin.


 2.
  Träning funkar bra. Det får igång blodcirkulationen och verken avtar


 3. En varm dusch efter det.


 4.
Ät lite mat. Kanske dags att ta en till värktablett också.


 5.
Värm en/två värmekudd(ar)e i mikron. (Om ni inte har det fungerar det också bra med att väta en handduk och värma den.) Lägg en av dem under ryggen och den andra över magen och ha fötterna högt upp. Nu är det bara att sätta på en bra film. (Y)

6. Glöm inte att ta en till värktablett innan du går och lägger dig och ha även ett glas vatten och en tablett nära ifall du skulle vakna utav verken.


Djursjukhuset!!

Ja, mamma väkte mig imorse och sa att Rozzo mådde jätte dåligt. Han har tidigare blivit opererad för en tumör i sin blindtarm, en operation som var väldigt nära döden. Fast han klarade det fint. Han är 11 år så vetrinärerna överväger lätt om han ska avlivas. Fast han är så himmla livfull och glad jämt nästan som att han vore 3. Nu sitter vi och väntar på att han ska få undersökas. Hoppas änglarna vilar vid hans sida så att han ska få komma hem igen.

CSI, mensverk och mysiga djur, kan det bli bättre ^^


Hejsan!

Idag har det verkligen varit fullt upp!
Jag börjar dagen med en fruktansvär mensverk. Aja det är väl bara att trycka i sig massa ibumetin. (Y)
Sedan följde jag med mamma och Alicia och åkte till Varbergs fästning och gick på museum. Det var kanske inte det roligaste jag har gjort, men det var kul att vara där med mamma och Alicia. Efter det så gick vi till en restaurang vid havet. Jättemysigt!

När vi hade ätit träffade jag två underbara tjejer i stan, vi satt på ett café i ungerfär 2 timmar efter det kollade vi runt i lite affärer. Jag fick ingenting köpt idag men på lördag ska jag träffa julia i stan och shoppa los! 




här kommer lite fina bildre på djuren, tyvärr hittade jag inte mitt usb så jag har inte så många och inte på alla djuren.

Men men det kommer! (Y)

Här är fina Bonsei.



Här är Salza, hon ska föresten få valpar snart. Hon har fått en jättestor mage. haha!

Utställningsbar är hon allt :)


Här har vi Rozzo, han är verkligen en underbar hund!

Jag avslutar med en sånhär söt liten bild (Y)




Just nu sitter jag och kollar på CSI med en gosig värmekudde över magen. Haha.  Imorgon blir en slapp dag fast lite träning kan man allt få in det fungerar bra att få bort verken också.
 
här får ni en liten egobild också ;)
 

Ni får ha en fortsatt underbar kväll!

Kramar!

//Amanda

Adam & Eva

Sitter och glor på några avsnitt av serien Adam & Eva (som blandannat är en av mina favorit
tv-serier) tillsammans med lilla Max och en stor varm kopp te (The). Mysigt! 

vad sägs om att jag lägger upp lite fina bilder på djuren imorgon. (Y)

Godnatt på er!

Lots Of Love

//Amanda


Tjockis katten Max



och en del av mig, haha! (Y)

















Sommarkännslor

Hej igen!

Hoppas dagen har varit bra. Det har varit så soligt idag! Gud vad mycket sommarkännslor man får då!

Just nu sitter jag och kollar på "sweet 16" jag fattar inte hur vissa kan vara så botskämmda, det hade varit härligt att få byta liv med dem i en vecka o få känna på lyxliv. fast jag tror sammtidigt att det kan vara skönt att inte alltid leva som dem gör, utan leva ett "normalt" liv. fast vad vet jag, vad tycker ni?

Jag har fortfarande inte lyckats ta tid att fixa disagnen. Jag ska tjata på min profsiga kompis så hon kan få leka lite med disagnen.

Här är förresten det fina resultatet av min färgning, jag sa att jag skulle färga "liv" i det, a så lite ljusare slingor. det var väldigt svårt att få det att synas på kameran men det blev toppensnyggt i "verkligheten"

15 Februari 2011

Tjena! Hur mår ni idag? Jag mår toppen! Just nu sitter jag hos frissan inne i stan och kollar ut på alla människor som går förbi medans jag väntar på att färgen ska "bli klar". Jag höll faktiskt min plan med ljusare slingor. Vi får se hur det blir. Jag och mamma skulle ju ner till havet och äta lunch men det blev inte av för att det krockade helt med frisören. Det blir av imorgon istället och då följer även Alicia med. Efter det så ska vi ta en runda i stan och schoppa. Underbart! Nä nu verkar det som att färgen börjar bli klar. Ni får ha en toppen dag! Lots Of Love Hejsvejs// Amanda P.s förlåt för att det blev så knasigt inlägg, jag skriver från mobilen och den vill tydligen inte göra mellanrum..

Första inlägget

Hejsan!

Äntligen lov! Gud vad skönt. 

Jag känner mig lätt utmatad efter de första två nationella proven som var förra veckan, men gud så nöjd jag blev när jag skrivit klart. En annan sak som jag blev nöjd över var presenten som jag köpte till Sarah. Ett par svarta högklackat med bling så att hon kan glimma på dansgolvet. haha!






Det var även hon som fick mig att göra den här bloggen. Jag som sa att jag aldrig skulle skapa en blogg, ja och nu sitter jag här. Vad gör man inte för en kompis som har tjatat så på mig.

Ja, som ni ser är väl inte disagnen den bästa just nu, det känns som att jag har suttit i timmar och inte fattat någonting men det är väl så det ska vara första gången antar jag. 

Imorgon bär det av mot frisören, jag ska fixa lite "liv" i mitt hår. Just nu känns det bara så mörkbrunt och tråkigt. Jag har planerat att färja lite ljusare slingor i det, men det får vi se imorgon om den planen håller.  
Efter det ska jag och mamma äta lite lunch vid havet. mysigt!

Jag fixar och donar mer imorgon, nu känner jag att jag börjar få lite brådis att somna innan Rozzo (en av hundarna) han snarkar så förskräckligt och jag har inte stake nog att kasta ut honom ifrån rummet.
Visst är det mysigt att ha en hund som nästan sover på en. (Y)

Btw vi får inte glömma säga grattis till Sarah som fyller år idag (14 februari) på alla hjärtans dag. Kramar på er!

Lots Of Love / Amanda

RSS 2.0