Du och jag, så är det bara!

Jag älskar dig! du är så himla fin! Du och jag så är det bara! Jag saknar dig men vi ses snart :) hihi puss <3


Hej Igen

Hej på er!

Jag är väll kanske inte den bästa tjejen på att blogga. men jag vill inte ta bort bloggen så det får väll bli något blogg-inlägg då och då. :)

Idag är det lördag, så skönt! men jag har lite skolgrejer som behövs skrivas så det blir inte så himla ledigt ändå.  Ellinor sov hos mig igår så de blev film och godis men Ellie fick de mesta för jag har nått konstigt löfte för mig själv att jag inte ska äta godis, men någon gång ibland går bra bara jag inte dricker cola. Haha jag är värsta cola-missbrukare.

När vi vaknade hade pappa gjort värsta hotell frukosten och sedan så åkte vi ”pulka” bakom fyrhjulingen, skit snabbt och as kul! Men ”pulkan” gick sönder för egentligen va det inte någon pulka för vi hade ingen så vi hitta ett plastlock till en kista typ men det funkade lika bra tills den gick sönder helt.  Haha det gäller att man har fantasi! Men får fixa en riktig pulka för det måste verkligen göras om!
 





Jag och hilda har skaffat oss små kort på friskis och svettis, haha alla mobbar oss för dem tycker att friskis och svettis är värsta pensioners gymmet, men vi trivs med pensionärerna så vi slipper jämföra oss med alla hurtig-bullarna med massa muskler.vi  har tränat några gånger med Niclas också så nu är jag på gång! Jag ska starta upp och börja träna med Bonsei på riktigt så kommer jag nog snart i from. :)

Ha det bra! :)

Kram, Amanda

RSS 2.0